Om…

Stämpeln med dubbla ramar - Kvalificerat Hemligt.
Stämpeln med dubbla ramar – Kvalificerat Hemligt.

Kvalificerat Hemligt är en poddradio om konspirationsteorier. Jag som ligger bakom podden heter CJ Åkerberg och har tidigare drivit programmet

Skeptikerpodden, skrivit boken Skeptikerskolan (hemsida, köp) samt driver bloggarna Tankebrott och Vaccininfo

Och jag har något masochistiskt drag som gör att jag fascineras av konspirationsteorier och de som tror på dem. Något som lett till att jag fått debattera dessa påhitt in absurdum (+1200 kommentarer enkom om 11 september på Tankebrott.nu).

Vill ni kontakta mig går det bra på info(at)khpodden.se

14 reaktioner på ”Om…

 1. Stort tack för den här podden! Den är inte bara underhållande, den är viktig och lärorik! Mycket jobb ligger bakom. Det uppskattas! Förslag; Debatt i podden mellan troende och icke troende. Skulle vara väldigt intressant!

  Gillad av 1 person

  1. Hej Robban!

   Tackar för ditt fina omdöme. Ang. debatt mellan troende och icke-troende så har det försöks på sina ställen. Jag är inget fan av den metoden, mest för att troende (enligt min erfarnhet dvs.) inte kan köpa den vetenskapliga metoden öht. För att ha en debatt där man bara kastar referenser på varandra kommer bli mördande tråkigt för den som lyssnar 🙂

   Gilla

 2. Först och främst, podden är fantastiskt välproducerade och intressant. Den seglade snabbt upp som en av mina favoriter, ett stort tack ska du ha. Om man får komma med förslag så skulle myter kring mikrovågsungnen vara intressant. Får man cancer av matlådor? Förstör den all näring och vitaminer? Varför är mikrat ris livsfarligt? Ja, listan kan göras lång. Ett stort tack ännu en gång, sluta aldrig göra KH podden!

  Gilla

  1. Hej Lage,

   Tackar för fint omdöme! Ska se vad jag kan göra på de lite mer hushållsnära teorierna. Nog kommer strålning och liknande tas upp fram över. Får se när bara 🙂

   / CJ

   Gilla

 3. Hej! Jag undrar när nästa avsnitt kommer? Var väldigt längesen du släppte ett nytt och jag tycker din podd är en av de intressantaste jag har hört så vänligen fortsätt med nya avsnitt.

  Gilla

 4. Hej!

  Tack för en fin pod. Har du några planer på att göra en om svenska konspirationer så som mordet på krüger eller Dag Hammarskjölds död?

  Gilla

   1. Hej!
    Väntar fortfarande på svensk konspirationer :). Fler förslag kommer här Estoniakatastrofen och Spökrakterna (även om det kanske inte hör till konspirationsträsket).
    Marilyn Monroe avsnittet var väldigt bra och även ledsamt.

    Gilla

 5. Grym podcast! Hittade den när jag låg på hotellet i Belgien i jakt på något nytt att lyssna på under mina bilresor runt landet. Riktigt bra upplagt och mycket intressant! Ser fram emot nya avsnitt!

  Gilla

 6. Grym podcast! Har lyssnat på alla avsnitt minst en gång. Vore kul om du tog upp några lite fånigare konspirationsteorier, typ Flat Earth Society eller Paul is dead (om Paul McCartney). Oavsett så ser jag fram emot nästa avsnitt.

  Gillad av 1 person

 7. Halloj
  Gillar din pod och har väl lyssnat på alla avsnitt minst två gånger nu. Människans dumhet upphör aldrig att förvåna mig.
  Finge man önska, och det får man ju, så skulle jag vilja ha ett avsnitt om qanon. Kan inte få någon rätsida på organisationen mer än att den befinner sig på högerkanten
  Med vänliga hälsningar
  Clas Kristiansson

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s